Biri milli prensimiz Keremcem. Diğeri de High School Musical ile kalplerimizi fethetmeye başlayan Zac Eforn. Bundan daha harika bir ikili düşünebiliyor musunuz?
İkisinin de ortak noktası oldukça fazla.İkisi de genç kızların bir numaralı yıldızı ve yakışıklı mı yakışıklı.Birisi güzel kızları tavlamak için oyunculuğu seçmiş,diğeriyse lise yıllarında çaldığı gitar ve sesiyle genç kızların gönlünü ta o zamanlardan fethetmiş.
Bahsettiğimiz yetenekli yakışıklılar, Keremcem ve Zac Efron.
İkisini buluşturan ise,ortalığı kasup kavuran,üçüncüsü de yolda olan muhteşem müzikal ‘High School Musical 2’.
Seventeen sayfalarında sıkça rastladığımız bu iki isimden,bizim kahramanımız olan Keremcem ile, seslendirdiği Zac Efron’dan,müzikallere ve müziğe,lise yıllarından özel hayatına koyu bir sohbete daldık.
17: Seslendirme teklifi nasıl geldi?
Keremcem: Beni uygun görmüşler. İlk başta “Yapailir miyim,bilmiyorum” dedim. Önce bir deneme kaydı yaptık. Ama çok zor bir iş gerçekten.
17: Bundan sonra teklif gelirse yaklaşımın nasıl olur?
K: Vallahi teklif gelmedi. Demek ki kötü seslendirmişim(gülüyor). Tekrar yapmak isterim tabii. Zor ama çok zevkli bir iş. İlk etapta kendinize güvenip,bir iş yapıp sonra da izledikten sonra çok beğenmiyorsunuz. ‘Çirkin Ördek Yavrusu’ ve ‘Farecik’ çizgi filmleri çok izlendi. Bunun sebebinin de benim seslendirmem olduğunu biliyorum. Çünkü çocuklar beni seviyorlar ve sinemaya giderken de éKeremcem seslendirmiş” diye gidiyorlar aslında.