Zac Efron Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zac Efron Fan Club

Zac Efron

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Forum hakkında bilgiler...

YazarMesaj
Beyz[A]shLey
Moderatör
Moderatör
Beyz[A]shLey

Forum hakkında bilgiler... Empty
MesajKonu: Forum hakkında bilgiler...   Forum hakkında bilgiler... Icon_minitimePerş. Ara. 11, 2008 8:10 pm

İmza - Her yazdıgınız mesajın altında cıkan istediğiniz yazıdır , örnek olarak benim her mesajımın altında Daha temiz bir forum icin ... diye devam eden yazı vardır . Bunu Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip , imzamı değiştir seceneğine basıp düzenleyebilirsiniz.İmzaya resimi
Forum hakkında bilgiler...  Resmin URL adresi seklinde ekleyebilirsiniz . Cok büyük resimler koymamanız forum kirliliği acısından iyi olur .

Avatar - Her yazdıgınız mesajda Nickininizin altında cıkan kücük resimdir.Bunuda Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip , avatarımı değiştir diyerek düzenleyebilirsiniz boyutları uygun oLmalı... , nerden anlarım derseniz koyucagınız resme sag klik - özellikler diyip anlıyabilirsiniz ]Önceden herhangi bir avatar var da , baska bir avatar yüklüyorsanız , bir önceki avatar silinir , yeni avatar yüklenir

Profil - Profiliniz herhangi bir kullanıcı tarafından sizin görülen bilgilerinizdir . Ekranın sol üstündeki Kullanıcı KP ye girip , Profil değiştir seceneğine basıp düzenleyebilirsiniz .

Şifre Değiştirmek - Şifrenizi de aynı sekilde Ekranın enn üstünedeki Profil'deki ilk sayfan Şifre değiştir seceneği ile düzenleyebilir,değiştirebilirsiniz .

Derleyip toplarlıyım dedim umarım faydalı olmustur , isteyen arkadaslar artık forumdaki konularda ne yapmammm lazım demeden buraya bakarak sorununa cözüm bulabilir
(alıntıdır)

Forum hakkında bilgiler...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ashley Hakkında 10 Şey!
» Jeniffer Ashley Hakkında Konuştu ...
» Lucas'ın oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz?
» Gabriella ve Troy Hakkında Ne Biliyorsunuz? (Test)