Siteye Bir Zac Efron Fanı olarak değil ama Bir Eleştirmen olarak Üye oldum Paylaşımları Sıklıkla takib etme kararı aldım ve İtici bazı özellikler olduğunu farkettim.Umarım birazdan Yapacağım eleştiriler sizi Kırmaz çünkü herşey sitenin gelişmesi ve Paylaşıma açık hale getirlirmesi için x).Öncelikle Site,
1-Tasarımda kullanılan renkleriyle ben bir genç kız sitesiyim diye barbar bağırıyor;ve bunun yapılması azınlıkta olan Zac Efron (Erkek) Fanlarını+HSM (Erkek) Fanlarını siteden uzaklaştırmaya neden olabilir.Yan, zaten bu tür filimlerin bu yaş grubu (kız) Kitlesine yapıldığının farkındayım ama azınlıkta olsa Erkek fanları var "Bkz:Tokio Hotel'in erkek Fanları Olması"
2-Sitenin Yeni mesaj var,Yeni Mesaj yok,Başlık Kilitli İconları Uyumlu olmasıyla birlikte Gereğinden büyük ölçüler kullanılmış 188x250 boyutları yerine 100x100 Gibi Kare İconların kullanılması biraz daha uygun olurdu Kanımca xD.
3-Ana sayfa Banner'ı Yani Şu Yukarıdaki Zac Efron Fan yazan Geniş Resimin yerine Tek resim halinde Biraz daha Uzun Ama geniş olmayan bir Başlık resimi Koyulabilirdi.
4-İsteğim Sitenizin zamanla ve üyeler yardımıyla genişleyip güzelleşmesi Umarım En kısa zamanda Gerçekleşir.
Saygılar(Athilas)